onsdag 11. november 2020

Tiden flyr med gjengen!

 Då har det gått enda ei uke, bare to uker til S-ane flytter til sine nye hjem. Hvordan er det mulig??? Dem ble jo nettopp født! 

Dem utforsker hele uteområdet nå, elsker være ute. Nekter komme inn før dem er så sliten dem nesten sovner på vei inn døra. 

Gjengen er så utrolig glade og kosete, og veldig aktive. Dem elsker kos og oppmerksomhet, går du over golvet henger dem i beinet ditt, klatrer opp etter deg, biter deg i ankelen. 
Fineste blå :) 


Nydelig kraftig gutt


Søte frøkna :)
Gladfrøkna Rød :)


Gladjenta Lilla :) 

T-gjengen har blitt livelig siste uka, fra å snuble rundt på golvet, spring dei no i full fart. Dei klarer ikkje heilt å holde tritt med "søskena" som er 2 uker eldre, men det er ikkje så langt unna. Dei leika en del sammen, og blir det for voldsomt får T-gjengen herje aleine i stua mens S-banden er ute. T-gjengen er begynt vise sine piraya tendensa, så snart er det nok ikkje mulig gå over golvet uten ha 9 glefsende piraya hengende i buksebeinet :p 

Ormekur er blitt gitt til alle 9 idag, lite populært, men viktig :)


Frøken Orange 


Herr Grønn


Herr Svart

Frøken Grå


Der ligger en del bilder på facebook av besøk vi har hatt denne uka, Tilian var på besøk en dag og Vendel en dag. T-gjengen fikk kose seg lenge alene med Vendel :) 
Vi har hatt ei utflukt med alle 9 hjem til mine foreldre. Og S-gjengen har hatt ei utflukt til hundeparken :) 

Frøken Rød

Herr blåHerr gul


Tilian fikk veldig god kontakt med valpene, her med Frøken Lilla og Herr gul


*suss*

 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar