tirsdag 1. oktober 2019

R-gjengen 13 dager

Nå skjer det ting i valpekassa. Gjengen kommer seg mer og mer opp på beina, og dem gir mer kontakt.
Av alle valper i verden, er mine de skjønneste. Ingen tvil!!

3 av dem har åpnet øynene, det startet med herr rød like før helgen så har de andre følgt på. Dem blir om mulig, enda søtere med øyne. Synet er ikke fullt utviklet enda, så dem virrer rundt som hodeløse høns og bruker luktesansen som hovudsans enda.

Hørselen er ikke på plass, det tar enda noen dager kanskje opp mot ei uke. Når den også er på plass, da starter vi så smått med miljøetrening på lyd. Den neste uka blir det mest kos og håndtering, før treningen mot det virkelige livet starter.

En litt lang videosnutt for spesielt interesserte her, der en ser dem har kommet seg litt opp på beina. Mamma Jasmin må fremdeles vaske dem for at dem skal kunne gå på do, det er det som foregår på videoen.

Ellers er dem en veldig harmonisk og rolig gjeng. Dem flytta ned i stua igår. Jasmin var litt urolig igår ettermiddag, likte spesielt dårlig at Qarma var så nysgjerrig. Qarma lærte på den litt tøffe måten at vi går ikke så nært der mamsen har småsøskene. 
Mormor Enya vet hvordan dette er, da hun er erfaren både mamma, mormor og tante så hun viser respekt. Olivia har vært her gjennom et par kull allerede og viste også respekt. Idag vet Qarma hvor grensa går, hun får tidsnok leke med sine 4 småsøsken :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar