tirsdag 10. april 2018

Eurasier P-gjengen utflukt til pappa Leonardo

Idag var vi på ny utflukt, og turen gikk til pappa Leonardo. Sjeldent at pappa bor så nært en kan dra på besøk, så vi er heldige der. Han bor 40 minutt unna, så da ble det en god biltur også.

Igjen, ikke en pip i bilen. Verdens beste valper!

Vel framme så fikk dem komme ut, sprang rundt å var på utforsiking rundt om på gården til Leonardo. Da Leonardo kom løpende i gledesrus, ble det litt skummelt. Så da måtte dem søke tilflukt med meg. Første gang dem møter en hund utenfor flokken, det blei nok litt voldsomt når han var så glad.Dem tina veldig fort, og etter få minutt når dem så at dette var bare en stor glad bamse så var det ikke skummelt lenger. Da var det å bite i båndet, snurre rundt mellom beina hans og fortsette utforskingen.Morsom denne firerbanden :)

Leonardo var veldig flink med de små, snusa og sjekka dem ut. Lurte nok fælt på hva de små ullballene var for noe.
Turen hjem sov valpene godt, og sov lenge etter vi kom hjem.

Idag har vi hatt to korte besøk her hjemme også, siste besøket sov dem hele tiden. Så det ble nok litt bomtur. Men slik er det dessverre med slike små. Valpene styrer showet, og er det sovetid, ja da er det sovetid.

Patton

Primrose

Prince

Patton

Prince

Primrose og pappa Patton

Patton

Primrose


Trappa var morsom, valper skal helst ikke gå så mye i trapp. Så var nok derfor den var ekstra gøy. Et par trinn i ei utendørstrapp gjør ingen skader. Men å løpe opp og ned flere ganger om dagen når dem er i vekst bør en unngå. Percy

Patton


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar