mandag 27. mars 2017

TvNorge er eneste klovnen her!


TvNorge har et program som dem kaller Klovn til Kaffen. I denne episoden skal deltagerne skremme dyr.
Ser ut som alle har det hysterisk morsomt, utenom dyrene.
TvNorge skriver i kommentarfeltet at dyrene er trent og innleid. Ser ikke ut som dem har det spesielt moro likevel!https://www.facebook.com/klovntilkaffen/videos/1867772600158488/

Først bildet her, lurer deltageren til seg fuglene med mat, for deretter skremme dem etterpå. Skammelig!

Etter fuglene er skremt fra vettet, så skal noen stakkars hunder i ilden.Vi kan gå i dyrevelferdsloven å enkelt se at den er brutt, og at dyr ikke skal brukes i slik underholdning!
§ 3.Generelt om behandling av dyr
Dyr har egenverdi uavhengig av den nytteverdien de måtte ha for mennesker. Dyr skal behandles godt og beskyttes mot fare for unødige påkjenninger og belastninger.
§ 26
c)ikke med hensikt påføres frykt, skade eller unødige påkjenninger og belastninger

Dyrene i dette klippet påføres unødig frykt, og det er på ingen måte morsomt for dem! En ser av hele kroppspråket, at dem blir skremt.

Rett og slett skammelig at vi ennå, må bruke dyr til vår egen underholdning og le av dem. Er utrolig lei meg på dyrene sine vegne.

Det er en farsott i sosiale medier at skremming er kjempemorsomt, noen slike "pranker" går alt for langt etter min mening. Dyr har ingen stemme i dette her, så dem skal holdes unna den typen underholdning!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar