søndag 21. september 2014

Høstens Eurasiertreff på Sunnmøre

Igår, 20. September, hadde vi høstens Eurasiertreff på Sunnmøre. Denne gangen var vi til sammen 12 hunder, veldig kjekt!

(foto Hege Schannhe Ravnestad)

fv. Carve Canem Dito Desiderius, Carve Canem Juvat Jasmin, Carve Canem Kandis Kamelia, Carve Canem Exhilaro Eugenia Ecchi, Balule Estrella, Carve Canem Juvat Juliane, Carve Canem Helier Harmonee, Carve Canem Letabilis Liana, Laimis Cara, Carve Canem Decoro Delia og Carve Canem Kandace Karrah


Etter flere uker med varme og sol, en nydelig høst, våknet vi lørdag til skodde,regn og kaldt. Men det var bare å kle seg og komme seg på treff. Det ble heldigvis opplett og en kjempefin tur =)

Vi gikk der vi har hatt treff de siste gangene, Løset i Ulstein Kommune. Gikk et stykke langs Løsetvatnet, før vi stoppa og spiste litt medbrakt niste og prata om løst og fast, mest hund, og rusla tilbake. 
Utorlig kjekt å ha en dag der en bare snakker Eurasier, ser så mange flotte bustehaler, og treffer koselige Eurasiereiere. Eurasierfolk er utrolig hyggelige! Like hyggelige som de flotte hundene =)Speilrefleksen var med  sekken, så den fikk kjørt seg litt ;)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar