fredag 24. januar 2014

God helg!

Idag var hele gjengen med på tur, inkludert Celia. Har ikke blitt noe særlig tur på henne siden de små kom til verden, hun har rett og slett ikke hatt tida. Onsdag gikk jeg en tur i området her, etter en times tid ble hun veldig utålmodig og kom seg ikke fort nok hjem.Idag merka jeg ingen slike tendensa, hun fikk spørsmålet om hun ville være med, å sprang glad i bilen. Løp og kosa seg sammen med de andre. Rulla seg i lyngen og hadde det rett hivens!Rett og slett terapi være i skauen sammen med denne gjengen her. Dem har det så utrolig moro sammen! Løper så fort beina kan bære dem, finner skatter i lyngen, ruller seg i deilige dufter, plukker opp spennende ting og er glad hele tiden.

Enya og Jasmin har utrolig godt mor og datter bånd, håper at Kandis blir mer med på leken når hun blir større, nå blir det litt røft for henne, så hun trekker seg litt unna


Enya totalt uten pels, rare ulven min =)

Fine Jasmin

Kandis er 13 uker idag, og 3mnd gammel imorgen =)

Vakker liten skapning

Full fart!

Aimee i farta! Apporterer det som hun finner hun! ;)

Jasmin vil gjerne være med, men er ikke kjapp nok til å få taki ;)

Vakre jenta mi, blir 9 år gammel i April! Hvem skulle trodd det?


Gamlefar og småbarnsfar

2 kommentarer:

  1. Tar du disse bildene med 50 mm linse også?? Var så god fokus selv om hundene er i bevegelse. Du har samme kamera som meg nemlig. Men jeg har et 18-135mm objektiv stående på ganske fast. Lurer på å kjøpe meg et 50 mm men har ikke gjort alvor av det enda.

    SvarSlett
    Svar
    1. Denne gangen var 50mm med på tur ja. Oftest er det 55-250mm jeg har med, for å få zooma litt =)

      Slett