torsdag 14. november 2013

3 uker på forskudd og navnevalg

Imorgen er valpene 3 uker gamle. Men siden jeg setter kursen mot Dogs4All på Lillestrøm, og den snille mammaen min skal være valpevakt, så ble det 3ukes bilder idag =)

Valpene har virkelig mye for seg nå. Leker med hverandre, er interessert i lekene i valpekassa og har et par turer ut av valpekassa hver dag. Dem blir mer og mer sikker på seg selv =)

Dem er veldig interessert i maten til Enya om hun spiser i valpekassa, så når jeg kommer hjem fra utstillinga på Lillestrøm, så skal dem få sitt første måltid. Ikke sett valper som viser så tidlig interesse for mat, alt når dem var knappe to uker, så stakk dem hode i matskåla til Enya å prøvde stjele til seg en bit.

Har begynt å tenke på navn til de små, er ikke helt i mål. Men det blir nok noe slik som dette:

Carve Canem Klemenis (Merciful)  Kornelius (av latin cornu horn - ære, stolthet, pryd)
Carve Canem Kindin (born fifth) Kaiser (variant av cæsar - hårete)

Carve Canem Kandace (glowing, pure) Karrah (darling, dear one)
Carve Canem Kandice (glowing, pure) Karita (beloved)
Carve Canem Kandis (glowing, pure) Kamelia (flower)

Hvem som får hvilket navn er ikke bestemt enda, det får vi se hvem som flytter hvor og om der er ønsker for å bruke noe i dagligtale. For øyeblikket blir i alle fall frøken rød kalt Kamelia, det er bestemt av høyeste hold i huset ;) (7-åringen).  Kindin (born fifth) må nok bli den grønne sitt mellomnavn, da han kom som nr 5 av gjengen =)


Frøken Rosa 1363g

Frøken Lilla 1299g

Frøken Rød 1124g

Herr Blå 1516g

Herr Grønn 1397g

En vakker gjeng må jeg si =)

Dem har begynt å få tenner så vidt, ser aninger til blå flekker på tungene og idag er første gang jeg så dem reagerte på lyder. Så da er snart alle sanser i orden og dem kan begynne oppleve verden på ordentlig!

Antydninger til blå flekker på tunga - herr grønn

Har lagt ut to videoer på youtube denne uka, dem kan du se her =)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar