onsdag 23. januar 2013

Movingday

Så var dagen der, dagen der Juliane eller Mika som hun nå heter, flyttet til Ålesund.

Igårkveld var det spadag for jentene, Amelia ga dem begge et bad. Mika sovnet i badekaret før det ble hennes tur, avslappende med spa ;)

I formiddag ble det en tur til veterinær, begge valpene var i god form. Mika hadde et lite overbitt, men siden underkjeven vokser seg til sist så vil nok det rette seg. Var så lite at jeg har ikke lagt merke til det, og dyrlegen måtte sjekke to ganger for å være sikker. Uansett ikke noe som vil plage henne om det vedvarer :)

Etter dyrlegebesøket reiste vil til Audun og Katrine. Både Jasmin og Mika undersøkte og følte seg som hjemme med en gang. Enya godkjente huset, og var trygg på å la Mika bli igjen der da vi dro. Etter et par timer med herjing var valpene trøtte, da Mika fallt til ro rusla vi avgårde.

Tilbakemeldingene fra Audun og Katrine er at hun har spist godt, lekt og sovet, men kanskje kjedet seg litt. Og det er ikke så rart. Gå fra et hus der det bor 5 voksne + ei søster som hun herjer med hver eneste våkne minutt til å bli alenehund er litt kjedelig.

Enya gikk lette litt med det samme vi kom hjem, ut og inn noen ganger, klarte ikke helt slå seg til ro. Men ikveld har hun hatt normal atferd igjen.

Jasmin fikk seg en ny leke, en gris som snøfter, og den har engasjert henne mellom søvnen.


Småkjeder seg nok litt, siden søstra ikke her her, men har ikke merka så mye masing på henne.

Hva gjør vi her inne?
Hva har vi begitt oss ut på, søster?

Mika tok seg en liten lur

Passe på at Mika ikke får såpe i øynene :)

Mika og Adriankos før vi skal reise fra henne

Mika hadde noen spennende leker, hun og Jasmin må sjekke dem ut

Skjønne Mika 

kooooos

Stolet "foreldre" :) Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar