onsdag 16. mai 2012

Håper på Tollervalper i Juli!

Søndag reiste jeg, Synnøve som er fôrvert på Chanel, til Oslo for å parre Chanel. Med oss på turen hadde vi begge våre yngste med oss, Amelia på 6 og Ida på 12 =)

Vel framme i Oppegård søndagskveld traff vi de hyggelige eierne til Dexter. Dexter var mer en klar for å hilse på Chanel, og hun syns han var en kjekk kar ;)

Etter en halvtime med litt flørting og prøving satt det endelig! Tror vi traff rett dag, for mandagsettermiddag var ikke Chanel så villig, så det ble med den ene parringen.
Hun ble parret på dag 12 i løpetiden, i følge progesterontestene burde hun være på topp mandag også, men det var hun ikke. Progesterontest mandag 7 Mai viste en verdi på 2, så vi tok ny torsdag den hadde steget opp til 6. Så det var veldig bra vi reiste når vi reiste! =)


Litt spennende var det da det var første gang for dem begge. Men heldigvis var instinkt i behold, så parringen gikk kjempefint. 


Mamma til kullet er Carve Canem Chanel og pappan er Adoreas Red Duke Dexter <3

Chanel har cert og BIR fra utstilling, hun er øyelyst fri, PRA normal/clear (ikke bærer), HD og AA fri (A). 
Dexter sine beste utstillingsresultat BIR og Svensk cert. 4. beste hannhund på NKK Hamar og 3. beste hannhund på Norsk Vinner utstilling i 2011. Dexter er øyelyst fri, PRA normal/clear (ikke bærer), HD og AA fri (A). 

Ingen av valpene i dette kullet vil da bli bærer av øyesykdommen PRA. 

Valpen ventes i midten av Juli om alt går som det skal =)


Carve Canem Chanel

Adoreas Red Duke Dexter

Jeg har plassert min blogg i Ulsteinviknorske bloggkart!
2 kommentarer:

 1. Hei, Vi bor i Oslo og vurderer å kjøpe en tollervalp til sommeren. Kommer dere til å selge de fine valpene til Chanel og Dexter ? Hva bør vi gjøre da?
  Takk, Sarah og Sebastiaan.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Dette innlegget er fra i fjor, desse valpene er nå 9mnd gamle og har alle nye hjem. Du kan gjerne sende en epost kennel@carvecanem.no om du er interessert i vårt neste tollerkull =)

   Slett