onsdag 16. mai 2012

Carve Canem Tollertreff i Oslo! =)

I forbindelse med parringsturen prøvde jeg samle alle CC-Tollere som er i Østlandsområdet.  Cosmo, Charlie og Cherie bor i Osloområdet, mens Chelsea "Frøya", Gulliver og Greyson bor i Fredrikstad.

Gulliver og Greyson skulle på valpekurs så dem passa det dårlig for, det passa dårlig for Charlie og Frøya også, men Cherie og Cosmo hadde veldig lyst å møte oss =)

Planen var å møtes i Sandvika, da jeg skulle til Hønefoss til storebror etter parring, men så ble det litt vanskelig for Anna siden det var midt i legging av dattera Maja, så da reiste vi på Røa å møtte dem der. Der var bare så fint! Ei stor slette like ved lysakerelva og masse fine turområde.

Cosmo var en ekte byhund, og brydde seg ikke noe om folk og hunder som gikk forbi. Litt verre med landsbyhundene Chanel og Aimee som knapt ser andre hunder utenom trening og stevner ;)

Heldigvis hadde Ann-Kristin med godbiter, så klarte holde dem i sjakk hver gang det kom en hund forbi =)

Kjempekoselig å møte dere igjen, selvom det nå ikke var så lenge siden sist. Cosmo har fått opprykk til klasse 3 lydighet, han og Anna hadde et kjempefint samspill =)
Cherie skal på både utstilling og gå blodsporprøver nå de neste helgene, så det blir spennende =)

Søte Cherie

Vakker jente!

Aimee nyyyter østlandssola =)

Vakre Cosmo, maskulin og muskuløs herreman =)

Cherie måtte prøve elva ;)

Cosmo tok mamma Aimee sin kjepp i et ubevoktet øyeblikk ;)


Cherie

Fine gutten <3

Vakker!

Nydelige jenta =)

Her er alle 4 samlet =) En fin gjeng! =)1 kommentar:

  1. Takk for sist; veldig hyggelig å treffes. Og så artig at du fikk så mange bra bilder av gjengen; de har jo til felles at de er "lette i rumpa"...jentene. Cosmo er jo en sindig kar! Håper det ikke går så lenge til vi kan ha "Toller-treff" igjen.

    SvarSlett