lørdag 21. januar 2012

Løpetid og valper i April? :)

Som jeg trodde kom Celia i løpetid tett etter sin datter Eccho, så det blir parring 29-30 Januar :)

Om alt går bra, får hun sine søte små i månedskiftet mars/april og valpene blir leveringsklarer i mai/juni.

 Vakre Celia som skal bli mamma til H-kullet :)  Bilder av pappan kommer! =)

Med Aimee går treningen framover, lurer inn treningsøkter i omtrent alt vi gjør. Det vi fokuserer mest på er fri ved fot, at hun kan fungere i alle situasjoner og over lengre tidsperioder. Går lengre og lengre strekker på tur, uten belønning. Idag trente vi til og med fvf opp ei trapp. Prøvde rygge ved fot ned trappa, men det var ikke så lett, hun rygga fritt ned trappa, men ikke når hun gikk ved siden av meg.

Her en dag så la vi inn innkalling fra ligg med ligg mens det kom en hel hurv med folk gående forbi oss. Jeg så dem litt for sent. Men snuppa feila ikke hun ;)

Litt senere under en bli liggende, kom hele asylmottake gående forbi, jeg var klar til å gå tilbake (trakk meg litt nærmre å stod nok på en 6-7meters hold) om hun mista fokus, men hun vek meg ikke med øynene et øyeblikk. Enda dem gikk forbi å bjeffa mot henne, lo og lagde mange rare lyder, ikke respekterte dem der lå en hund heller så dem passerte ganske tett opp til henne. Slike forstyrrelse får vi i alle fall ikke i ringen!

Har ikke fått trent på ruta som planlagt, men om orkanen ikke har tatt kjeglene mine, blir det ruta imorgen! :)

Inatt kom det nysnø og det var sol idag, så da måtte fotoapparatet bli med på tur :)
Helene og Delia heiv seg også med, og det ble da noen fine bilder :)

Enya blir bare rarere og rarere, er nesten helt pelsløs nå. Har igjen litt rundt nakken, litt bukser og litt på halen. Ser ut som ei skikkelig gatebikkje :p Er ikke hunden jeg går med i sentrum for å si det slik ;)

Celia graver seg ned i snøen

Aimee

Delia

Venter på godis ;)

Godbitsøk i snøen

Feige lag? Eccho tar halen til Delia, mens Enya tar et nakkegrep ;)

Celia lykkelig i nysnøen

Ecchoen min <36 kommentarer:

 1. Spennende :) Gleder meg til å se bilde av de kommende fedrene ;) Bra jeg er valpesyk fra FØR denne gangen, kanskje jeg må fjerne bloggen din fra bloglovin til det er overgjort så ikke vi ender med en pels til. Eller kanskje jeg bare skal la det stå til. hihihi!

  SvarSlett
 2. haha.. nå som dere har hus og alt så passer det seg vel med en kompis for Mira ;) hihi :)

  SvarSlett
 3. Hehe, skal ikke nekte på at det hjalp på å utløse valpesyka nei :) Men vi har ikke engang klart å bestemme oss for rase ennå, og det må nesten være 100% sikkert før vi begynner selve planleggingen :) Mannen vil helst ha en stor hund til, men jeg går ikke med på en hund til med muskler :) Mira går greit, men om vi får en til, slik at de til sammen blir sterkere enn meg, er jeg ikke så gira på. Jeg vil ha kontroll om situasjonen skulle kreve det. Dessuten vil jeg ha en hund med litt bedre muligheter til å lære noe, gjerne klikkertrening, siden Mira's tålmodighet ikke strekker til. Hun har rett og slett ikke interesse av å gjøre ting for godteri :P Greit til å bruke når vi går tur for å gå ved siden uten å reagere på folk o.l, men "triksing" det blir liksom for dumt. Derfor tenker jeg mer på en mellomstørrelse spisshund. Men vi får se. Skulle ønske jeg kjente flere med spisshunder i området så jeg fikk "tatt i" de og håndtert de en stund slik det ble lettere å finne ut hvilken av spisshundene som passer best størrelsemessig.
  Det blir når det blir, når vi har bestemt oss helt sikkert, og når pengene står på konto :) Får bare prøve å ikke stresse :D

  SvarSlett
 4. Alt for mange raser velge mellom! :p Er glad jeg har funnet de som passer for meg =) Selv om jeg sikler litt på Aussie også, kanskje en gang ;)

  Men det er jo ofte det som er "problemet" med spisshunder, dem jobber ikke så bra for godis :p Men har vært heldige med mine, litt innkjøringsproblem med Albert der vi leita ei stund for å finne rett belønning. Men dem jeg trener med nå Enya og Eccho kan jeg bruke omtrent hva som helst på å dem blokkerer hele verden :)

  SvarSlett
 5. Koselig blogg og sååå fine bilder av hundene :-)

  SvarSlett