fredag 27. januar 2012

Eurasiertreff på Sunnmøre 11 februar!

Inviterer til Eurasiertreff  11.februar kl 14! :) Alle Eurasiereiere fra fjern og nær, eller er du nysgjerrig på rasen, ta turen!!

Treffet blir på Løset, Haddal i Ulstein kommune. Veibeskrivelse fra fergeleiet på Hareid

Kjør av ferga på Hareid, kjør mot Ulsteinvik, i rundkjøringa der du kan ta av mot Ulsteinvik og mot Ørsta/Volda/Fosnavåg/Måløy (husker ikke helt hva som står der), kjør mot sistnevnte, alså andre avkjørsel i rundkjøringa.
Kjør ca 1 mil, kanskje litt mindre, så ta av mot venstre mot Haddal. Kjør forbi første avkjørsel til venstre og over broa og ta til venstre til Ringstaddalen. Kjør så langt der er hus, og enda litt til. Kommer til holde til på høyre side, du vil se meg like før et hyttefelt som dukker opp etterhvert :)

Har også laget en event på facebook, trykk gjerne delta der eller send meg en mail kennel@carvecanem.no så jeg vet ca hvor mange som kommer =)

Dette er i skauen, så kle dere godt. Kan være vått,  må ha gode sko. Er et veldig åpent område med stor tumleplass for hundene, vann og elv i nærheten så dem kan prøve seg i både vått og tørt :) ta med noe å sitte på, det kan være vått og kaldt etc så et godt sitteunderlag eller en lett stol, noe å bite i, varm drikke og godt humør =)

Det blir samme plass som vi hadde treff sist, men siden der mest trolig er snø, så parkerer vi litt lenger nede, og går langs veien opp til der vi kan gå uti skauen. Noen få hunder meter med fjellvei, så tar vi av veien og slipper hundene i terrenget :)

Jeg kommer til være der i god tid til å ta imot dem som kommer, så dere ikke kjører for langt.
Noen bilder fra treffet i Oktober :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar