fredag 26. august 2011

Vår første CHAMPION! :)

Ann-Kristin som eier CC Cherie, etter Aimee og Birk fikk endelig offisielt tittelen, Norsk Viltsporchampion idag :D kjempemorsomt! =) NVCH Carve Canem Cherie :)


Her er Cherie og "søstra" Tascha på sporprøve i helgen, begge fikk HP! Gratulerer med to flotte hunder Ann-Kristin :)


Er to uker siden det var parring her i huset, og litt atferdsendring er der. Enya er veeeeldig rolig. Endret atferd med det samme hun var parra omtrent. Noen tisper gjør det, men det trenger ikke bety at hun er drektig. Hun er også veldig matgal allerede, maser på mat både tidlig og sent, så hvordan skal dette gå når hun allerede er slik ;)

Aimee har begynt og få litt hovne og rosa jur, hun er også veldig masete etter mat. Begge får mer mat både morgen og kveld, tilfelle der er noen små der inne. Dem skal i alle fall ikke sulte! Ingen av dem er overvektig, så litt ekstra næring så tidlig i svangerskapet gjør dem bare godt :)

Venter i spenning på ultralyd i begynnelsen av september :)

1 kommentar:

  1. Åhå, gjett om jeg blir usannsynlig valpesyk om du får TO kull igjen da! Hjelpes meg :)

    SV: Vi fikk ikke tips til bestemte produkter nei, men vi fikk vite at impregnering av sofa er gull verdt, for da går flekkene lett av, og væske renner enkelt og greit av sofaen :) Vi fikk (http://www.skeidar.no/skeidar.portal?_nfpb=true&_windowLabel=Magasin_2&Magasin_2_actionOverride=%2Fportlets%2FmagasinForside%2FvisMagasin&Magasin_2node_path=%2FBEA+Repository%2FMagasin%2FNyttige+tips%2F20100416_Verdtaaviteflekkfjerning.html&_pageLabel=magasin ) <- denne listen om tiltak mot flekker. Det virket i alle fall som hun visste hva hun snakket om. Satser på hun ikke har lurt oss slik som dere ble, men jeg tror nok at dersom du har en lys sofa, så kan det være lurt å rense den, og så impregnere den :) De har spray-rens på møbelbutikken, og også impregnering som letter arbeidet til neste gang :) Tekstilsofaer bør impregneres 2-3 ganger i året, mente hun :) Lykke til :D

    SvarSlett