mandag 29. august 2011

matvegring og Eccho på billigsalg

Idag matvegret Enya. Etter et par uker med mas og atter mas om mat, så idag smakte det ikke noe særlig. Imorgen er det 3 uker siden første parring, så det er som "bestilt".
ca 3 uker etter parring, fester de befrukta egga seg til livmorveggen.  Defor kan tisper oppleve matvegring og kvalme rundt denne perioden her.
Hinnene rundt de befrukta egga utvikler nå en morkake som fester seg i livmoren, og fostrene er festet til denne via navlestrengen. Som de fleste vet er det gjennom navlestrengen fostrene får næring og oksygen :)

Eccho er forøvrig på billigsalg for tiden, makan til pubertal valp!! Eller unghund er hun vel heller nå, er jo snart 14 mnd :O :O

Må til stadighet følge med henne, for hun finner seg fort en sko, en genser etc som hun kan tygge i stykker. Kommer så uskyldig til meg med noe hun har funnet, jeg blir like oppgitt hver gang å sier "takk" å får taki det. Hun er heldigvis ikke vond å be siden vi har lekt bytteleker mye i valpetiden. Hatt masse leker liggende hele valpetiden, men nå er det slutt på det. Hun må bare lære at en plukker ikke opp ALT som ligger på golvet, eller på bordet... eller på benken...

Pelsen hennes er endelig begynt å felle, det var vel på tide siden hun nå har fylt et år og vel så det. Litt dumt siden jeg skal stille henne neste helg på Hundorp, menmen :) er spendt på hvordan utstillinga vil gå siden hun er så bøllete. Hun virker ikke som hun er i ei spøkelseperiode derimot, så reiser med godt mot :)

Planen er å få røntget Delia og Eccho neste uke, det blir spennende! Tar samtidig ultralyd av Aimee og Enya =)

Skal også stille en naken Albert.. så det spøker for ck i championklassen.. nakenchampionklasse er det noe??

gratulere til Eros og Eldbjørg som har vært på helsesjekk idag! Hofter og albuer så bra ut, men venter på svar fra NKK. Patella var 0/0 og øyelysningen var fri og ligger allerede i dogweb =)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar