fredag 3. september 2010

Valpene flytter og bildeboom

Nå er bare 2 av 12 valper igjen her. Anaya sine 5 små flytta nest siste helga i August, og er alle blitt husvarm og mer til i sine nye hjem. Morsomt å lese d-bloggen og mailen med hva dem driver med i hverdagen :) 

E-gjengen starta flytte nå denne uka. Tirsdag dro førstemann til Kristiansand, onsdag dro Evita til Innfjorden, i går torsdag dro Ezio til Sykkylven og idag har Eros og Elita dratt til Stavanger. E-Enya skal være her i litt over ei uke til da "mamman" og "pappan" hennes er på sydentur. Eccho skal til Kennel Silmoralbion i England, så hun må være her noen mnd til rabiesvaksina er godkjent. 

Anaya er flytta hjem og syns nok det var litt godt å få fred. Hun amma 12 stk siste par ukene ;) Hun og Celia bytta på hvem som fôra de små. Hun er nå snart pelsløs, og er ikke særlig fin ;)

Aimee har roa seg etter løpetiden hun hadde i mndsskiftet juli/august. Vi har trent på ruta, innkalling og  avstandskommando. Neseprøven gruer jeg meg litt til, men får vel sette igang med den også i løpet av høsten. Da blir det klasse 3 om noen mnd :)
Enya fikk løpetid nå for ei ukes tid siden, "bare" 10mnd siden sist hun hadde ;) Om hun går 10mnd denne gangen også, så blir det kanskje valper på henne på neste løpetid :)

Albert flytta da til mamma og pappa igjen, så jeg skulle sleppe uhell. Ble mye med valper som skulle ut, voksne, dele opp Albert og Enya. Litt av et puslespill ;)

Celia koser seg masse med valpene sine nå på slutten. Hun har begynt leke med dem, og vil helst være hos dem hele tiden. Dem får die henne så mye dem vil. Hun er for snill med dem, godtar alt. Er ikke mye oppdragelse der i gården ;)

Jeg er heldig som har Delia fra D-kullet i nærheten, har allerede møtt henne flere ganger siden hun flytta for 1,5 uke siden. Hun vokser kjempefort! Til uka skal jeg dra å møte Miko som flytta til Ørsta. Blir gøy se han igjen!! :)Vakre Anaya =)
Halvtante Enya kose med tantebarna sine :)
Anaya uten pels....
Halvsøster Anaya og Eccho leker
Ezio og Eccho deler et tyggebein 
Eros 

Eros med tyggebein
E-Enya og Amelia "deler" et tyggebein
Min Enya og Celia i full fart på badestranda idag :)
E-Enya 

Enya, Eccho, E-Enya, Celia og Delia
Kjøler av tasselassene i sjøen :)
Helene og Delia
Celia var riktig så tøff idag, sjeldent syn å se henne i vannet/sjøen!
Søøte Delia
Et siste bilde av Celia før all pelsen forsvinner ;)
Celia går helt i barndommen, leker og tøyser
Jeg med gjengen :)


Enya og Celia i full lek.. gamlemor blir barnslig ;)
Delia, Enya og Celia
Helene med flokken "vår" :)
Enya og Celia koser seg i sjøen =) på noe som sikkert er den siste godværsdagen vi har her på Sunnmøre iår.3 kommentarer:

 1. Åhh! Vart jo mange koselige bilde i dag! Takk for turen på Osnessanden, va kjekt! :)

  SvarSlett
 2. Viss du vil ha bilde so kan ej sende, evt du kopiera fra bloggen. Vart tatt en del bilde, e sikkert fleir som e brukandes også :)

  SvarSlett
 3. Flotte bilder og hunder =) Anaya ser litt stakkarslig ut :flire:

  Spennende med klasse 3 planer, gleder meg til å følge med =)

  SvarSlett