tirsdag 28. september 2010

Nydelig høst :)

Har hatt så utrolig fint høstvær her siste dagene. Benytter muligheten til å gå turer hver morgen med alle hundene. Passer Anaya for mamma og pappa, så har 6 hunder her nå. Koselig med mange 4-beinte :)

Eccho er med på hundeklubben, og er med stort sett over alt. Er veldig oppmerksom og herlig å trene med. Trener mest kontakt, og hun stenger lett ute andre hunder og lyder når vi trener. Idag var hun å fikk første rabiesvaksine, første steg mot å flytte til sitt nye hjem i England. Hun ble også veid til 8,9kg.

Ellers trener vi på "det vanlige" Aimee og jeg fortsetter på klasse 3, jeg er ikke så gira akkurat for øyeblikket, men prøver da litt. Enya er blitt veldig flink i gå fot, bli sittende/liggende.

Noen bilder fra turen vår i går :)  Og fra turen idag har Helene lagt ut bilder, dem finner du her 


Søta mi :)

Eccho i morgensola

Celia slipper all pelsen etter valpinga, dette var bare litt av kragen!

Enya nærmer seg 2 år, og har fått et mer voksent uttrykk

Enya og Aimee

Enya <3

Albert og Anaya lot seg ikke forevige på gårsdagens tur ;)


4 kommentarer:

 1. Flotte bilder :)

  Har Enya satt mye pels siden spesialen? Synes ho såg så stor ut :)

  SvarSlett
 2. Har fått mer voksne trekk, både i pels og kropp. Har mista alle fjona som stakk ut over alt. Er blitt kraftigere og flottere. Nærmer seg jo to, så må da snart bli en vakker dame ;)

  SvarSlett
 3. Haha, du må nok skaffe furminator til Celia, så slipper du at så mye pels blir liggende igjen inne :P Vet ikke hva jeg hadde gjort uten formunator, og Mira har ikke fått valper engang :/

  SvarSlett