søndag 15. november 2009

Valpeplaner utsatt

Det blir ingen parring denne gangen mellom Anaya og Spooner. Anaya tok selv saken i egne hender å fann seg en date forrige helg.
Vi var i Oslo på cup-finale ( heia aafk!!), alle hundene var plassert rundt på bygda på pass. Søndag på dagtid hadde Anaya funnet ut hun ville ta seg en tur på egenhånd. Hun var borte i 9 timer :( Mange var ute lette etter henne søndagkveld, tusen takk til alle snille hundevenner!!

I 22-tiden fikk jeg en telefon fra en som har vært på hundeklubben noen ganger, lurer på om jeg savner en hund. Da jeg bekrefter dette, lurer han på om hun har løpetid. Joda.. hun er nok høyløpsk kan jeg fortelle. Han kan fortelle at han hørte bjeffing ute fra hagen, der hans hannhund stå i bånd. Da han kommer ut er dem i full flørtings. Han var veldig usikker på om dem hang eller hva. Men dem hadde muligens vært sammen en halv time. Jeg tar ingen sjanser, så det ble abortsprøyte og utsetting av møtet med Spooner. Da blir d-kullet til Carve Canem våren 2009. Sommervalper er alltid bedre enn vintervalper ;)

Ellers har Enya fått sin første løpetid. 10 mnd gammel. Kan ikke si hun er tidlig ute akkurat ;)

Har fått melding om at b-kullet også har startet med dette. Bella var først ut og fikk løpetid tidligere denne uka. Begynner å bli voksne b-gjengen min også!

2 kommentarer:

  1. Så kjedelig :/ Men når mor er borte danser bikkjene på bordet???

    SvarSlett
  2. Hehe.. noe slikt ja ;)
    Hadde nok sitt livs beste dag hun den søndagen ;)

    SvarSlett