onsdag 8. august 2018

Uke 7 med Q-gjengen


Da har uke 7 også bare flydd av gårde. Blir lite forbausa hver gang jeg har valper, hvor fort desse ukene går. Nå er det bare ei ukes tid til første valpen drar, det blir veldig trist!! Vi er så kjempeglad i de små bamsene.

Samtidig så krever dem ganske så masse nå, det er ikke nok å løpe litt rundt i stua å uten for huset her. Vi må finne på noe hver dag for at dem skal bli fornøyd. Greit å ta med seg en valp på utflukt, men å passe på 4 små turboer er ikke like lett. Har heldigvis god hjelp :)


Denne uka har vi hilst på pappa Bolt, som jeg skreiv om i et eget innlegg


Vi har hatt veldig masse besøk, her er folk innom hver dag, så dem blir nok håndtert, kosa på og vant til folk. Dem er veldig glad i kos og veldig glad i å bite :D 
Vi har begynt trene oss på å gå i sele og bånd, litt sutring først for dem ikke fikk gå dit dem ville. Men på tur nummer to gikk det mye bedre. 


Vi har vært kjøretur helt til Ålesund, med ferge og veldig lenge i bil. Det gikk kjempefint. Turen til veterinær gikk strålende. Alle fikk fine skussmål, vaksine og ID-chip. Det kjekkeste med Ålesundturen var å få herje litt etter dyrlege besøket. Valpene låg mellom 4 og 4,5kg.
Frøken gul var 4kg de 3 andre 4,5kg. Ganske jevne.

En liten ildprøve som vi ikke forventa da vi var i Ålesund var at det var ei skytebane like ved der valpene ble lufta. Da dem løp rundt ble det avfyrt flere skudd. Dem viste ingen tegn til redsel. Kan så klart vise tegn til dette senere, men per idag var der ingen skuddredsel.
Dem har hørt på fyrverkeri (avspilling), torden (ekte), og andre lyder uten å vise noe tegn til at dette er skummelt tidligere. Vi har vært en tur på stranda, tøffe små bamser som gravde i sanda, var ut i vannet, smakte på tang og løp rundt :) Vi møtte 3 fremede mennesker der som hadde lyst å hilse på, det var ingen problem, løp rett i fanget. Frøken Carve Canem Qule Qarma som blir igjen her hjemme :) 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar