onsdag 22. april 2015

Vendel på besøk

Helene, som var med på fødselen,  kom på besøk med dattera si, Vendel, idag. Vendel er snart 2 år, og syns det var veldig stas med valpene. Vendel var veldig forsiktig med de små, og takla bitingen over all forventning :)
Hjalp nok på at hun fikk lov å ha på seg sko, sparte de små tærne litt ;)

 *knis* "den biter i skoen min"
Mye besøk ut og inn her nå, og valpene er veldig sosiale og trygge. Ungene får lov til å ha med venner hjem, og det er jo kjempestas å hilse på valpene. Valpene er blitt så pass store nå at dem løper bort for å hilse på :)

Dem er blitt veldig flinke til å gjøre fra seg "nr 2" ute. Tissing foregår både ute og inne  ;) Dem tisser der dem står, når dem må :P
Men har ikke sett en bæsj inne siden dem begynte å gå ut på Søndag. Kjempeflinke! Dem gjør fra seg når jeg lufter dem på morgenen, midt på dag og kvelden. 

Eller har vi økt til 3 måltider om dagen, dem spiser med stor iver! Vendel har Carve Canem Decoro Delia hjemme, og er flink til å håndtere hunder. Hun er mest glad i Eurasiere, hvem kan vel argumentere mot det ;) 

En ser på bildene hvor rolig og forsiktig hun er med de små. En god erfaring både for valpene, og for henne :)Vi måtte selvsagt hilse på hønene og hanen også. Det var minst like stas. Spesielt da Baltazar sa "kykkeliky" da vi sa hadet til dem. Kom som bestilt ;)Kjekt å få gi hønene mais :)Kose hanen

"der e beina"

"koooose"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar