mandag 11. mars 2013

Kjempehelg! :)

Hatt det UTROLIG! kjekt i helga! =)

Starta helga med fine turer med hundene, løpetid både her og der så dem må deles opp ;)



Jasmin og pomeranien kompisen Milo var på kosetur på Flø


Og avslutta kvelden med å besøke Milo og Siv Helen, fredagskos på sitt beste! Jasmin og Milo herja ei stund, før det blei tyggebein og soving resten av kvelden :) 

Lørdagen var det duket for besøk =) 
Katrine og Audun tok med seg Mika for å hilse på mor, far og søster. Enya ble helt fra seg av glede da dem kom inn døra. Jasmin og Mika lekte og lekte og lekte enda litt mer, til slutt var dem så slitne at vi måtte skille dem for at dem skulle få roe ned. 

Mens vi hadde besøk av dem, kom et par karer som ville se på hundene. Hundene var glade for eeenda mer oppmerksomhet, og delte ut nusser i massevis :) 

Til slutt kom en familie som vurderer Eurasier etterhvert, veldig kjekt at folk vil ta turen å hilse på før et eventuelt valpekjøp en gang i framtiden =)

Albert hilser på Mika, sniff sniff er du dattera mi?

Søstrene hadde det storveis hele tiden! Kjempekjekt! Har supre valpekjøpere som tar seg tid å komme på besøk, er kjempeheldig! =)







Mor og far holder øye med villstyringene som herjer på terrassen


Staselige Albertgutten min <3 p="">

Eccho syns det var kjempekult med enda en lekekammerat :)


Søndagen reiste vi ut å trente rundering. I hele 4 timer var vi i skauen! Først gikk jeg en tur med Aimee, Eccho, Enya og Jasmin, som var de heldige som var med. 

Da de andre kom i 13-tiden var det hver sin tur å prøve seg. Aimee husket gamle kunster, men hadde ikke så mye kondisjon som hun hadde da vi avslutta runderingstreningen i høst. Fikk 3 slag på ene siden og 2 på den andre, da var hun supersliten. Skjulte figuranter på begge side 30-40 meter ut. Kjørte flying uten melding. Skulle ha melding på 4.slag på begge sider, men måtte bare avslutte da hun var sliten. 

Aimee i full fart

Aimee finner Daniel, flinke bofsen :)





Jasmin fikk også ei lita økt, etter å ha prøvd diverse triks hos figurantene for å få dem til å fortesette gi henne godbiter, skjønte hun at det er så enkelt som å gå fram og tilbake ;)



Eccho fikk også prøve seg ei lita økt. Hun huska tydligvis hva dette dreide seg om og var kjempegira da vi gikk bort på feltet der vi trena. Tror jeg må trene videre med henne, for dette er noe hun virkelig liker! :) 


Freia er godkjent redningshund, alltid kjekt se dem som virkelig kan det :) 


Tre nybegynnere i dag, i alle fall hundene. Eierne har vært figuranter før og vet hva det går ut på. Veldig flinke figuranter, som gjør som dem får beskjed om. Alle hundene har sine preferanser mtp belønning, hvordan dem søker mot figurant osv. Da er det kjekt med flinke figuranter! 

Timmy er en golden på like over året, har gått en del spor og fikk prøve seg på rundering. Da han skjønte hva det gikk ut på, fann han figurantene og han gikk kjempefint!

Thareq er korthårscollien til Hege, som også har Miko (Dito Desiderius) fra meg. Utrolig å se hvor fort han tok det, både han og Troy som er en corgie tok det utrolig kjapt. Flying med synlige figuranter for nybegynnerne, og dem sprang mellom figurantene som om at dem har gjort dette mange ganger før. Tipper det kommer til å gå kjapt til de neste stegene å få figurantene lenger ut og etterhvert skjult=)

Thareq finner Marta. Flinke valpisen :)

Etter runderingen ble det en tur med gjengen. Hadde med meg 4 slitne hunder hjem! :) 


Flotte Miko!


Håper det ikke er lenge til neste rundering, kjekt å komme i gang igjen! =)


Bildene fra runderinga er lånt av Leneog Hege :) 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar